ovoybG8mCn6nQ6i5WoC8DdR08c2

Race for Glory: Audi vs Lancia

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta që ndodhën gjatë rivalitetit të ashpër midis Gjermanisë (Audi) dhe Italisë (Lancia) në Kampionatin Botëror Rally 1983.

By:
Posted on:
Tagline:The story of the greatest rivalry in motorsport.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Release:
Language:English, Italiano, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Race for Glory: Audi vs Lancia

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *