u2GickOnFhR0kr47RGUPXv5DgSc

Mr Bates vs The Post Office: The Real Story

Kur nëndrejtorët e postës së Postës lart e poshtë vendit filluan të përjetonin mungesa të mëdha në llogaritë e tyre, Post Office supozoi se po vidhnin paratë dhe i ndoqi penalisht. Qindra u dënuan penalisht dhe shumë u dërguan në burg. Jetët, martesat, reputacioni – të gjitha të shkatërruara. Mungesat ishin në fakt, si rezultat i gabimeve në sistemin e IT të vetë Postës, i njohur si Horizon. Ishte diçka që Posta e kishte mohuar gjithmonë. Për më shumë se njëzet vjet, ish-drejtuesi i postës Alan Bates ka luftuar pa u lodhur për drejtësinë për të gjithë nën-drejtuesit që u trajtuan aq keq nga marka që kishin dashur. Kjo është historia e tij.

By:
Posted on:
Genre: DOKUMENTAR
Quality:
Year:
Duration: 48 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Mr Bates vs The Post Office: The Real Story

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *