pNHvHwSrsDbA3jtUyxS2UZ34sqZ

Miss Shampoo

Në një sallon flokësh në një rrugicë, praktikanti Fen praktikon ditë e natë me shpresën që së shpejti të bëhet një floktar i plotë. Në një natë të stuhishme, Tai, një shef i plagosur bande, nxiton në sallon për t’u fshehur nga rivali i tij. Me ndihmën e Fenit, Tai arrin të arratiset. I goditur nga Fen dhe për të shpërblyer mirësinë e saj, Tai sjell të varurit e tij për t’i prerë flokët në sallon dhe ndjek me pasion Fen. Kur Fen dhe Tai, të cilët vijnë nga prejardhje kaq të ndryshme, gradualisht e kuptojnë njëri-tjetrin dhe bien në dashuri, rivali i Tait shfaqet dhe sfidon Tain. A mund të punojnë çifti së bashku për të kapërcyer vështirësitë dhe për të nisur një jetë të re?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 121 Min
Country:
Release:
Language:ภาษาไทย, 普通话
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Miss Shampoo

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *