otES9Li7uwcD72f3xbnoqD9pSbp

Hello Ghost!

Ky film është përshtatur nga komedia e vitit 2010 e Koresë së Jugut dhe e përlotur Hello Ghost. Një dërgues i vetmuar, A-wei, përpiqet të bëjë vetëvrasje disa herë, por dështon pavarësisht se çfarë bën. Nëpërmjet këtyre përpjekjeve të dështuara, ai takon katër fantazma – një duhanpirës, një klithës, një fantazmë zemërthyer dhe një fantazmë djallëzore. Në mënyrë që ai të vdesë, ai mëson se së pari duhet të ndihmojë këto katër fantazma të përmbushin dëshirat e tyre të fundit. Në këtë proces, A-wei miqësohet me këto katër fantazma dhe kapërcen vetëvlerësimin e tij të ulët për të dalë nga zona e tij e rehatisë dhe për të përjetuar shumë të para në jetë.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:普通话
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Hello Ghost!

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *