uDO8zWDhfWwoFdKS4fzkUJt0Rf0

La La Land

Mia, një aktore aspirante, u shërben latte yjeve të filmit në mes të audicioneve dhe Sebastiani, një muzikant xhazi, gërvishtet duke luajtur koncerte koktejli në bare të zymta, por ndërsa suksesi rritet, ato përballen me vendime që fillojnë të prishin pëlhurën e brishtë të dashurisë së tyre. afera dhe ëndrrat që ata punuan aq shumë për të mbajtur në njëri-tjetrin kërcënojnë t’i copëtojnë.

By:
Posted on:
Tagline:Here’s to the fools who dream.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 129 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download La La Land

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *