6qRsmh6500c6piPbIcwc2VZ3E1n

Bank of Dave

Historia e vërtetë se si Dave Fishwick, një njeri i klasës punëtore dhe milioner i vetë-bërë, luftoi për të krijuar një bankë komunitare në mënyrë që të mund të ndihmonte bizneset lokale të Burnley-t jo vetëm që të mbijetonin, por të lulëzojnë. Në përpjekjen e tij për të ndihmuar komunitetin e tij të dashur, ai duhet të përballet me institucionet financiare elitare të Londrës dhe të luftojë për të marrë licencën e parë, të re bankare që do të lëshohet në më shumë se 100 vjet.

By:
Posted on:
Tagline:He’s taking on the big boys.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bank of Dave

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *