bZMCDCJHSCYzM94BQNFn1oP9Ki8

My Christmas Hero

Nicole Ramsey është e përkushtuar për t’u shërbyer anëtarëve të shërbimit ushtarak dhe familjeve të tyre në Bazën e Përbashkët Ushtarake në Lacey, Uashington, shtëpia e I Korpusit dhe Krahut të 62-të të Aeroportit. Këtë Krishtlindje, me ndihmën e shumë heronjve të përkushtuar, Dr. Ramsey është në një mision për të nderuar një ushtar special të rënë dhe për të sjellë shërimin shumë të nevojshëm për familjen e saj.

By:
Posted on:
Rate:G
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download My Christmas Hero

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *