k3jgCtAWYde0i7uAjVcjaqLiPQs

Body in the Attic

Një grua e pakënaqur e bind të dashurin e saj të shkojë në papafingo. Por kur e gjen atë të vdekur, ajo bëhet e bindur se burri i saj i padyshimtë e mori vesh dhe po e mban të fshehtë njohuritë e tij për lidhjen e saj për ta torturuar mendërisht. A e di ai të vërtetën? Apo është dikush tjetër përgjegjës për vdekjen e të dashurit të saj?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 89 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Body in the Attic

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *