rVFjtO9u58PMirVHUvyAXLYObYm

Disquiet

Pas një aksidenti me makinë gati fatale, Sam zgjohet për të zbuluar se ai është bllokuar në një spital të braktisur nga forca misterioze dhe të këqija që nuk kanë ndërmend ta lënë të largohet…

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Disquiet

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *