UkzzUnuy9aA5dGq1JevTpDM5fa

Colorblind

Ndjek një artiste me ngjyrë të verbër me ngjyrë dhe djalin e saj teksa zhvendosen në një lagje të re ku sfidohen kur shohin ngjyrat e vërteta të njerëzve.

By:
Posted on:
Tagline:Look beyond the colors
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Colorblind

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *