1jG0Wn7jDA3GRTxGAduhxOWtXtx

Christmas Cheer

Megan, kapitenja e skuadrës drejtuese të gjimnazit lokal, është vullnetar për të punuar në bankën lokale të ushqimit nga babai i saj gjatë pushimeve të saj të Krishtlindjeve. Megan është mjaft e shqetësuar pasi donte të bënte pazar dhe të rrinte me dy mikeshat e saj më të mira. Nëpërmjet vullnetarizmit të saj, Megan mëson gjithçka rreth “bërjes për të tjerët” në vend që “të marrë atë që dëshiron”. Ajo gjithashtu fiton disa marrëdhënie të tjera gjatë rrugës.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, FAMILJAR
Quality:
Year:
Duration: 39 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Christmas Cheer

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *