n8WJxKmQNeBtdpwbdy2NCjNej1u

Βank Bang

Dy vëllezër, Mihalis i ndershëm dhe mashtrues Nontas, detyrohen të përdorin grabitje bankash për të shlyer ngatërresat e kësaj të fundit me mafian. Dashuria e Michalis për një oficer policie sekrete, një çift i çuditshëm kolegësh të saj dhe lakmia e Nontas do t’i bëjnë gjërat edhe më të komplikuara.

By:
Posted on:
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:ελληνικά
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Βank Bang

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *