aboVZd4BenHOmPB6Khjr4NwVU9v

White Blood

Mes luftës së saj të vazhdueshme me kancerin, Betty dhe partneri i saj Mark nisin një udhëtim të fundit me qëllimin për të kryer një pakt vetëvrasjeje. Fillimisht të bashkuar nga dashuria, dënimi i afërt e tendos lidhjen e tyre, duke i kthyer ata kundër njëri-tjetrit.

By:
Posted on:
Tagline:When a relationship goes from toxic to deadly.
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download White Blood

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *