kYVJrlb3tX2QZCw0Xd1VIdU8AKu

White River

Yang Fan dhe burri i saj, Yuan Yong, dhe Xiao Fang, një shoqërues restoranti, vazhduan nga nata në ditë dhe nga dielli në një natë të pabesë. Historitë që i kanë ndodhur njëri-tjetrit janë absurde, por jashtëzakonisht të trishta. Të tre personat ishin të lidhur me njëri-tjetrin, por nuk mund të largoheshin nga njëri-tjetri.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:
Release:
Language:普通话, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download White River

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *