7cCztHZK3VKCECAV9YRDq1yAOP8

Loop Track

Një udhëtim katërditor kthehet në një luftë për mbijetesë. Ky është një thriller psikologjik për Ian, i cili dëshiron të largohet sa më shumë nga njerëzimi, në shkurret e Zelandës së Re. Disa individë të tjerë lidhen me të. Dhe ka ndjesinë se po i ndjekin. A është kjo e vërtetë megjithatë?

By:
Posted on:
Tagline:Trust your fear
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Loop Track

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *