odleOyza2eEDUmjGiG5bedfoM2u

The Promised Land

Në vitin 1755, kapiteni i varfër Ludvig Kahlen niset për të pushtuar shqopën e pabanueshme daneze në emër të Mbretit. Por sundimtari i vetëm i zonës, i pamëshirshmi Frederik de Schinkel, i cili beson se toka i përket atij, betohet për hakmarrje kur shërbëtorja Ann Barbara dhe burri i saj shërbëtor arratisen për strehim me Kahlen.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 127 Min
Release:
Language:Dansk, Deutsch
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Promised Land

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *