yWBdqHInr5p2n0GF62htlTnEptD

Head on a Plate

Një Alien që ndryshon formën nga hapësira e jashtme bën kërdinë në një qytet të vogël rural në jugperëndim të Amerikës pranë zonës legjendare 51 të famës së UFO-ve. Këta jashtëtokësorë janë një racë ngrënëse e trurit që duan të presin koka dhe të hanë njerëzit. Ata janë mes nesh dhe kanë qenë për miliona vjet.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 82 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Head on a Plate

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *