6NjBGIlnbmpT0vn8YtSbVgOgQiv

Japino

Dy valltarë në bar Pinay që punojnë shumë në vendin e diellit që po lind. Ayu kërkon të atin, i cili është një vendas; ndërsa Aki peshon për të bërë një abort. Jetët e tyre mbivendosen dhe kryqëzohen me njëra-tjetrën, duke ndikuar kështu në vendimet e tyre të jetës.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 71 Min
Country:
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Japino

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *