8xV47NDrjdZDpkVcCFqkdHa3T0C

Aquaman and the Lost Kingdom

Black Manta, ende i shtyrë nga nevoja për t’u hakmarrë për vdekjen e babait të tij dhe duke përdorur fuqinë e Tridentit mitik të Zi, nuk do të ndalet para asgjëje për të rrëzuar Aquaman njëherë e përgjithmonë. Për ta mposhtur atë, Aquaman duhet t’i drejtohet vëllait të tij të burgosur Orm, ish Mbreti i Atlantidës, për të krijuar një aleancë të pamundur për të shpëtuar botën nga shkatërrimi i pakthyeshëm.

By:
Posted on:
Tagline:The tide is turning.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 124 Min
Country:
Release:
Language:English, Magyar
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Aquaman and the Lost Kingdom

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *