1f2uSbwGZKbTlU0XYhkQtckWeYY

Carlos

Ky dokumentar i gjallë dhe i krijuar ngushtë e zhyt audiencën në jetën dhe trajektoren muzikore të ikonës rock Carlos Santana. Regjisori Rudy Valdez e forcon këtë rrëfim personal me pamje pulsuese, të paparë kurrë më parë – të udhëhequr nga vetë Santana, me fjalët e tij.

By:
Posted on:
Genre: DOKUMENTAR
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Carlos

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *