e8L17Erxzr5ErUl8PrgRyDHXpKL

Black Santa

Duke u rritur në periferi të Houston, Teksas, Stephon dhe Blake Blanton janë të lumtur dhe vijnë nga një familje e dashur. Ditët e tyre të Krishtlindjeve ishin të mbushura me dhurata dhe kaq shumë gëzim. E gjithë kjo ndryshon sa hap e mbyll sytë, kur jeta e tyre përmbyset papritur dhe përfundojnë në shtëpinë e zonjës Meri.

By:
Posted on:
Tagline:Are you on his naughty list?
Quality:
Year:
Duration: 83 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Black Santa

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *