jj9ue91o7dVJNUL8pOMDjO0udfK

Dunki

Katër miq nga një fshat i vogël i përgjumur në Punjab ndajnë një ëndërr të përbashkët: të shkojnë në Angli. Problemi i tyre është se nuk kanë as vizë, as biletë. Një ushtar zbret nga treni një ditë dhe jeta e tyre ndryshon. Ai u jep atyre premtimin e një ushtari: Ai do t’i çojë në tokën e ëndrrave të tyre. Ajo që vijon është një përrallë gazmore dhe emocionuese e një udhëtimi të rrezikshëm nëpër shkretëtirë dhe det, por më e rëndësishmja nëpër brendësi të mendjes së tyre.

By:
Posted on:
Tagline:A soldier’s journey to keep a promise
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 159 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dunki

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *