f5f3TEVst1nHHyqgn7Z3tlwnBIH

Thanksgiving

Pasi një trazirë e së Premtes së Zezë përfundon në tragjedi, një vrasës misterioz i frymëzuar nga Falenderimet terrorizon Plymouth, Massachusetts – vendlindja e festës. Duke zgjedhur banorët një nga një, ajo që fillon si vrasje të rastësishme për hakmarrje, së shpejti zbulohet se është pjesë e një plani më të madh dhe më të keq pushimesh.

By:
Posted on:
Tagline:There will be no leftovers.
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Country:
Release:
Language:English, Pусский
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Thanksgiving

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *