qjhahNLSZ705B5JP92YMEYPocPz

Saltburn

Duke luftuar për të gjetur vendin e tij në Universitetin e Oksfordit, studenti Oliver Quick e gjen veten të tërhequr në botën e simpatik dhe aristokratik Felix Catton, i cili e fton atë në Saltburn, pasuria e madhe e familjes së tij ekscentrike, për një verë që nuk harrohet kurrë.

By:
Posted on:
Tagline:We’re all about to lose our minds.
Quality:
Year:
Duration: 131 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Saltburn

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *