2WlgLasqISfzwVmhJWAsmwuQiFQ

Smart Home Killer

Kur një grua përfundon marrëdhënien e saj me të dashurin e saj të fundit, një ekspert i sigurisë në shtëpi që instaloi sistemin e saj të shtëpisë inteligjente, ai vazhdon ta ngacmojë atë derisa ajo lëshon një urdhër ndalimi që e shtyn atë përtej tehut. Më pas ai hakon rrjetin e saj dhe e bën atë dhe vajzën e saj të burgosur në shtëpinë e tyre.

By:
Posted on:
Rate:PG
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Smart Home Killer

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *