tlcuhdNMKNGEVpGqBZrAaOOf1A6

Silent Night

Një baba i torturuar është dëshmitar i vdekjes së djalit të tij të vogël, kur u kap nga zjarri i një bande në prag të Krishtlindjes. Ndërsa shërohet nga një plagë që i kushton zërin, ai e bën hakmarrjen misionin e tij të jetës dhe fillon një regjim trajnimi ndëshkues për t’u hakmarrë për vdekjen e djalit të tij.

By:
Posted on:
Tagline:Action speaks louder than words.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:No Language
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Silent Night

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *