hrc42z1vK2NUi1wMhsD2IOrkKXh

Our Son

Kur burri i tij Gabriel bën kërkesë për divorc, Nicky lufton për kujdestarinë e djalit të tyre 8-vjeçar Owen, pasi ai përpiqet të pajtohet me atë që do të thotë të duash dikë dhe çfarë do të thotë të jesh baba.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Our Son

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *