vqCW6r75j092lVge7nkzgDBycJH

Sumotherhood

Riko dhe Kane i kanë të gjitha: ëndrra të mëdha, pa respekt dhe pesëmbëdhjetë borxhe të mëdha. A mund të përkeqësohen gjërat? Po! Pra, është koha për t’u ngritur dhe më në fund të merren seriozisht si “Rrugët”. Pasi bashkojnë kokën në mënyra të ndryshme për të fituar para, ata vendosin të grabisin një megastar në një tualet klubi nate dhe të mbajnë bankën lokale, por gjërat në mënyrë të pashmangshme nuk shkojnë sipas planit!

By:
Posted on:
Tagline:Different hood, same old sh*t
Genre: AKSION, KOMEDI, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Sumotherhood

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *