v0giIi4bTILVhNhJajet3WWY3FA

Run Lola Run

Lola merr një telefonatë nga i dashuri i saj Manni. Ai humbi 100,000 DM në një tren metroje që i përket një djali shumë të keq. Ajo ka 20 minuta për të mbledhur këtë shumë dhe për të takuar Manin. Përndryshe, ai do të grabisë një dyqan për të marrë paratë. Tre alternativa të ndryshme mund të ndodhin në varësi të ndonjë ngjarjeje të vogël gjatë vrapimit të Lolës.

By:
Posted on:
Tagline:Every second of every day you’re faced with a decision that can change your life.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 81 Min
Country:
Release:
Language:Deutsch, English, 日本語
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Run Lola Run

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *