jLLtx3nTRSLGPAKl4RoIv1FbEBr

The Family Plan

Dan Morgan është shumë gjëra: një bashkëshort i përkushtuar, një baba i dashur, një shitës i famshëm makinash. Ai është gjithashtu një ish-vrasës. Dhe kur e kaluara e tij arrin të tashmen, ai detyrohet të marrë familjen e tij që nuk dyshon në një udhëtim rrugor ndryshe nga të tjerët.

By:
Posted on:
Rate:PG-13
Genre: AKSION, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 119 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Family Plan

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *