7IpAJQIdiF0Kx6dHJ8k4NyyT2Kt

Saaho

Një betejë për pushtet pason ndërsa gangterët ndërluftues lulëzojnë për të fituar zotërimin e një “kutie të zezë” që mund t’i bëjë ata më të pasur se sa janë tashmë, dhe një polic i fshehtë ndërhyn me ndihmën e intelektit të tij të mprehtë dhe një instinkt për të vrarë.

By:
Posted on:
Rate:NR
Quality:
Year:
Duration: 171 Min
Country:
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Saaho

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *