xH4u7U6GIXCZTqB5gKaVaD6OxON

The Persian Version

Kur një familje e madhe iranio-amerikane mblidhet në qytetin e Nju Jorkut për transplantin e zemrës së patriarkut, zbulohet një sekret familjar dhe katapulton nënën dhe vajzën e larguar në një eksplorim të së kaluarës.

By:
Posted on:
Tagline:Based on a true story… sort of.
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Country:
Release:
Language:English, فارسی
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Persian Version

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *