xWywYPwx5smrfN6mtdMLxCJtXO7

The Dark Sisters

Motrat Jorie dhe Kaidon përpiqen të lidhen përsëri gjatë një pushimi në pyll pasi një sekret i tmerrshëm i largoi ato. Por ka një fuqi të fshehur në pyll që mat jetën dhe vdekjen, dhe kjo fuqi do të thotë të peshosh të ardhmen e motrës kundër krimit të errët nga e kaluara e tyre.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 78 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Dark Sisters

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *