7H7crLdWIDyCkIRd1J1vfrNBGFY

Love Karma

Gjithçka është e drejtë në dashuri dhe luftë, por duhet të keni kujdes se si i trajtoni njerëzit, sepse ajo që shkon rrotull patjetër kthehet menjëherë, dhe në këtë rast erdhi Karma dhe ajo kishte veshur taka Gucci.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 108 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Love Karma

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *