zy3gwz25MoFpO0yC9ES9mgZPeyR

Frisky Business

Një drag queen e re në ankth kërkon një rrugëdalje përpara se një lajm zbulues të dalë në valë, dy të huaj të heshtur enden natën në një qytet nën shtetrrethim dhe një kamp veror i gjallë kërkon të çlirojë të rinjtë e Amerikës nga dëshirat e tyre mëkatare heteroseksuale. . Një koleksion sfidues pantallonash të shkurtra që eksplorojnë pasionin, persekutimin dhe revoltën nga epokat e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja. Të 5 filmat me metrazh të shkurtër janë: AYOR (2021); Gjithë rrugës (2018); Mbretëresha të Humbura [Locas perdidas] (2015); Gay Camp (2018); Rryma e nëndheshme [宵禁] (2020).

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Release:
Language:普通话, Nederlands, English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Frisky Business

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *