59VICSI1FoqHwLNbHaXPkhhaVzI

Christmas in Scotland

Me pushime në Skoci, një dizajnere e instalimeve në Nju Jork e gjen veten të ngarkuar për të ndihmuar një komunitet të vogël rural të krijojë një shfaqje festive me dritë dhe të konkurrojë në një festival “Fshati më i mirë i Krishtlindjeve”, pavarësisht ndërhyrjeve të një trashëgimtari të pasur dhe me ndikim, i cili i sheh Krishtlindjet si një shqetësim. Të detyruar të punojnë së bashku, dekoruesi dhe trashëgimtari bashkohen për të sjellë magji sezonale për të gjithë komunitetin, duke i bërë të dy të kuptojnë se dëshirojnë të kalojnë së bashku çdo Krishtlindje të ardhshme dhe çdo Krishtlindje.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Christmas in Scotland

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *