7QtCOlHESPEYtFANmd4yLqsYKZ4

Can You Keep a Secret?

Emma Corrigan, një vajzë me disa sekrete në një udhëtim me avion të turbullt, mendon se është gati të vdesë, Ema ia derdh të gjitha të huajit të pashëm që është ulur pranë saj. Të paktën, ajo mendoi se ai ishte një i huaj. Por më pas, CEO i ri dhe i pakapshëm i kompanisë së saj, mbërrin në zyrë. Është ai. Dhe ai di çdo detaj poshtërues për Emën.

By:
Posted on:
Tagline:The pitfalls and pleasures of telling the truth
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Country:
Release:
Language:English, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Can You Keep a Secret?

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *