bQ2ywkchIiaKLSEaMrcT6e29f91

Godzilla x Kong: The New Empire

No votes

Pas përballjes së tyre shpërthyese, Godzilla dhe Kong duhet të ribashkohen kundër një kërcënimi kolosal të pazbuluar të fshehur brenda botës sonë, duke sfiduar vetë ekzistencën e tyre – dhe tonën.

By:
Posted on:
Tagline:Rise together or fall alone.
Year:
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *