cBDoFHJVcZqAonkTyhN9sMEggi5

Dune: Part Two

No votes

Ndiqni udhëtimin mitik të Paul Atreides teksa ai bashkohet me Chani-n dhe Fremen-in ndërsa është në një rrugë hakmarrjeje kundër komplotistëve që shkatërruan familjen e tij. Duke u përballur me një zgjedhje midis dashurisë së jetës së tij dhe fatit të universit të njohur, Pali përpiqet të parandalojë një të ardhme të tmerrshme që vetëm ai mund ta parashikojë.

By:
Posted on:
Tagline:Long live the fighters.
Rate:PG-13
Year:
Duration: 166 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *