tRSlTiUJuj1TSXAn2pus6PHIOom

The Sound of Violet

I dëshpëruar për të gjetur një grua, Shawn shkon në një takim të vështirë njëra pas tjetrës derisa takon Violet. Ai mendon se ajo është shpirti i tij binjak, por autizmi dhe natyra e tij besuese e pengojnë atë të kuptojë se ajo është në të vërtetë një prostitutë. Violet kupton se diçka është e ndryshme në lidhje me Shawn, dhe kjo nuk është vetëm sepse ai ka një gjendje që e lejon atë të “dëgjojë” ngjyrat. Shawn mendon se ka gjetur një grua të mundshme, ndërsa Violet mendon se ajo ka gjetur biletën e saj nga jeta e saj e bllokuar. Bazuar në romanin e vlerësuar me çmime.

By:
Posted on:
Tagline:He didn’t get women until he heard…
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Sound of Violet

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *