f6XB8v38Y49ts4bklaHuCHuJKCf

Thank You For Coming

E zgjuar, e suksesshme dhe e respektuar, blogerja ushqimore e Delhi, Kanika Kapoor është ajo që mund ta quani një romantike fatkeqe. Një monogamiste seriale, ajo e ka kaluar gjithë jetën e saj të rritur duke kërkuar një ndeshje të kënaqshme dashurie – si emocionalisht ashtu edhe fizikisht. Por pavarësisht nga partneri dhe sado entuziaste të jetë marrëdhënia, ajo kurrë nuk ka mundur të përjetojë një orgazëm… dhe është bërë aq e dëmshme për vetë-imazhin e saj, saqë ajo do të hedhë larg ëndrrat e saj për një romancë përrallash dhe do të kënaqet me një kërkues i përkushtuar, por me dhimbje të mërzitshme. Kjo do të thotë, deri në mëngjesin pas festës së saj të fejesës, kur Kanika zgjohet e kënaqur për herë të parë… dhe kupton se nuk e mban mend kush është përgjegjës. Pra, ajo duhet të kalojë nëpër të gjitha palët e mundshme – të fejuarin e saj, ish-të që u shfaqën për t’i uruar, burrin e një mikeje me të cilën ajo ka pasur gjithmonë një lidhje të caktuar – në mënyrë që të kuptojë se çfarë dëshiron në të vërtetë. Ajo donte të jetonte një përrallë, dhe tani ajo është një Hirushe e kundërt.

By:
Posted on:
Tagline:Rise. Rebel. Repeat.
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 117 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Thank You For Coming

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *