3F7KRvoKiqjJXmPRxxoaaFtC4Yh

Star Trek: Renegades

Dhjetë vjet pas kthimit të Starship Voyager nga Delta Quadrant, Federata është në një krizë. Furnizuesit kryesorë të Federatës me kristalet e dilitiumit (katalizatori kryesor për karburantin e përdorur në udhëtimet më të shpejta se drita) po zhduken. Hapësira dhe koha janë palosur rreth disa planeteve, duke i izoluar ata nga kontakti i jashtëm. Fenomeni është i panatyrshëm – dikush ose diçka po e shkakton atë të ndodhë. Nevoja për të ndaluar këtë kërkon masa drastike, disa prej të cilave janë jashtë juridiksionit normal të Federatës.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Star Trek: Renegades

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *