ulBLIBqvdnf4H6JBt0OpMCU1ECn

Pearl

E bllokuar në fermën e izoluar të familjes së saj, Pearl duhet të kujdeset për babain e saj të sëmurë nën vëzhgimin e hidhur dhe mbizotërues të nënës së saj të devotshme. Dëshira për një jetë magjepsëse siç është parë në filma, ambiciet, tundimet dhe shtypjet e Pearl përplasen.

By:
Posted on:
Tagline:The X-traordinary origin story.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:English, Deutsch
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Pearl

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *