v5YBrQoN2EHflTLLD4nnqUX7ylv

Interceptor Force 2

Në një të ardhme jo shumë të largët, një ekip i ri ushtarësh qeveritarë të trajnuar posaçërisht i quajtur Ekipi i Përgjimit, lufton me takimin e fundit armiqësor me alienët. Kur një anije zbulimi alienësh rrëzohet në Rusinë lindore, Sean Lambert dhe forcat e tij elitare dërgohen për të hetuar. Ata përballen ballë për ballë me një armik në dukje të pamposhtur, shtatë metra të gjatë, që ndryshon formën e armikut të prirur për të hedhur në erë një central bërthamor rus në një përpjekje për të shkatërruar njerëzimin gjatë një dimri bërthamor. Aksionet bëhen personale kur alieni zbulon se ishte Lambert ai që vrau shokun e tij katër vjet më parë (Forca Interceptor). Një betejë e madhe pason ndërsa Ekipi i Interceptorëve kërkon të shpëtojë Tokën nga asgjësimi i të huajve.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Interceptor Force 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *