s6IeDuUx5AuF66RSk7njc9RJYxk

Eye for an Eye

Blind Cheng i verbër “thika-thikës”, Blind Cheng, i cili zotëron aftësi të shkëlqyera, takon Ni Yan, një vajzë restoranti që vritet dhe abuzohet brutalisht. Pavarësisht se nuk donte të ndërhynte fillimisht, ai u përfshi gradualisht në një fuqi të madhe të grindjes së errët, Blind Cheng filloi të niste rrugën për të kërkuar drejtësi dhe hakmarrje, gjatë rrugës u zbulua edhe identiteti i tij i vërtetë.

By:
Posted on:
Tagline:Blind Sword
Genre: AKSION, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 74 Min
Country:
Release:
Language:普通话
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Eye for an Eye

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *