1OUTnGF1jS4LpWNIqGFfWVeKZfK

3 Idiot Heroes

Gjatë sezonit të vjeljes së farave në fshatin Ban Rabue, Ngern është përgjegjës për mbledhjen dhe ruajtjen e farave për vitin e ardhshëm. Fatkeqësisht, një grup hajdutësh me fytyrë të zezë tentojnë të vjedhin farat dhe Ngern pa dashje i vret ato. Duke dashur të shmangë çdo telashe, Ngerni, së bashku me dy miqtë e tij, niset për të gjetur armë dhe për t’i sjellë ato për të mbrojtur fshatin.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:ภาษาไทย
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download 3 Idiot Heroes

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *