mC66fsuzlYHSoZwb6y6emSCaRv5

The Commando

Një agjent elitar i DEA-s kthehet në shtëpi pas një misioni të dështuar kur familja e tij bën një zbulim të papritur në shtëpinë e tyre – një sasi parash me vlerë 3 milionë dollarë. Ata së shpejti përballen me rrezikun dhe kërcënimin e një krimineli të sapo liruar dhe ekuipazhit të tij, të cilët do të bëjnë gjithçka që duhet për të tërhequr paratë, duke përfshirë rrëmbimin e vajzave të agjentit. Aksionet janë të larta dhe jetët janë në rrezik në këtë betejë kokë më kokë, pasi agjenti nuk ndalet para asgjëje për të mbrojtur familjen e tij kundër kriminelëve të uritur për para.

By:
Posted on:
Tagline:Only one will survive.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Commando

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *