oSAdS03j8zbjv35gKdjrIL5snw1

What Happens Later

Dy ish të dashuruar bien borë në një aeroport rajonal gjatë natës. Të vonuar pafundësisht, Willa, një mendimtar magjik, dhe Bill, një katastrofik, e gjejnë veten po aq të tërhequr dhe të mërzitur nga njëri-tjetri, sa dekada më parë. Por ndërsa shpalosin enigmën e së kaluarës së tyre të përbashkët dhe krahasojnë jetën e tyre me ëndrrat që ndanë dikur, ata fillojnë të pyesin veten nëse ribashkimi i tyre është thjesht rastësi, apo diçka më e magjepsur.

By:
Posted on:
Tagline:They missed their connection.
Rate:R
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download What Happens Later

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

2 thoughts on “What Happens Later”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *