ktB7bt09HRQT701hVS8C23tkN6N

The Lesson

Liam, një shkrimtar i ri aspirues dhe ambicioz, pranon me padurim një pozicion tutori në pronën familjare të idhullit të tij, autorit të njohur J.M. Sinclair. Por së shpejti, Liam e kupton se është zënë në grackën e një rrjeti sekretesh familjare, pakënaqësie dhe ndëshkimesh. Sinclair, gruaja e tij Hélène dhe djali i tyre Bertie ruajnë të gjithë një të kaluar të errët, një të kaluar që kërcënon të ardhmen e Liamit si dhe të tyren.

By:
Posted on:
Tagline:Who is teaching whom?
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Lesson

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *