VHSzNBTwxV8vh7wylo7O9CLdac

The Holdovers

Një instruktor i thjeshtë në një shkollë përgatitore në New England detyrohet të qëndrojë në kampus gjatë pushimeve të Krishtlindjeve për të kujdesur për fëmijën e vogël të studentëve që nuk kanë ku të shkojnë. Përfundimisht, ai krijon një lidhje të pamundur me njërin prej tyre – një ngatërrestar i dëmtuar dhe mendjemprehtë – dhe me kryekuzhinierin e shkollës, i cili sapo ka humbur një djalë në Vietnam.

By:
Posted on:
Tagline:Discomfort and joy.
Genre: KOMEDI, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 133 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Holdovers

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *